Talvikunnossapito

Toimimme nopeasti, kun lumi yllättää!

Talvikunnossapito, lumen auraus ja poisajo luotettavasti | Helsinki, Espoo ja pk-seutu

 

Japikon ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii pihan siistiksi lumisimpanakin talvena! Teemme lumen auraukset ja poisajot sekä hiekoitukset ammattikalustolla.

 

Hoidamme yritysten lumityöt pienistä tonteista isoihin teollisuuskiinteistöihin. 

 

Toimimme pääkaupunkiseudulla, pääasiassa alueilla Helsinki – Espoo, Kauniainen – Vantaa. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

 

Ota yhteyttä ›

 

 

 

​​​​​​​

Lumityöt laadukkaalla kalustolla

 

Teemme vaativatkin lumityöt, pihalumityöt ja lumenauraustyöt asianmukaisella kalustollamme.

Aurauskalustostamme löytyvät työkalut niin pihojen kuin teiden kunnossapitoon. Laajat piha-alueet puhdistuvat nopeasti ja siististi tehokkailla U-auroilla. Alueaurojen avulla pystymme tehokkaasti puhdistamaan niin isommat kuin pienemmätkin tiealueet. Laajalla kalustollamme pystymme hoitamaan lumenaurauksen nopeasti laadusta tinkimättä.

Kalustollamme onnistuu myös lumen poiskuljetus alueilta, joissa lunta ei mahdu varastoimaan kasoihin.

 

Hiekoitus ammattilaiselta


Pihojen kunnollinen, huolellinen ja tehokas hiekoitus luo turvaa pihan käyttäjille sekä poistaa mahdollisesti epämiellyttävät kaatumiset pihalla ja siitä seuraavat loukkaantumiset. Lisäksi hyvin hoidettu ja hiekoitettu piha antaa edustavan ja huolellisen kuvan kiinteistöstänne.

Hiekoitamme sekä julkisia että yksityisiä pihoja ja teitä tasokkaalla kalustollamme. Reilun kokoisilla hiekoittimillamme pystymme hoitamaan yhdellä kertaa laajankin alueen liukkaudeneston. Käytämme hiekoitukseen hiekoitussepeliä kohteen tarpeen mukaan.

Ota yhteyttä ›