Liikekiinteistöjen ulkokunnossapito

Kaikki pihan kunnossapitotyöt lumen aurauksesta vihertöihin

Liikekiinteistöhuoltoa yrityksille kesästä talveen | Helsinki, Espoo ja pk-seutu

Teemme liikekiinteistöjen ulkokunnossapitotyöt kattavasti vuoden ympäri. Palvelemme erityisesti yrityksiä alueilla Helsinki – Espoo, Kauniainen – Vantaa.

Palveluihimme sisältyvät kaikki pihan kunnossapitotyöt. Talvikaudella toteutamme liikekiinteistöjen talvikunnossapitotyöt kokonaisvaltaisesti lumen aurauksesta hiekoitukseen. Keväällä ja kesällä hoidamme katujen ja pihojen harjaukset ja pesut, aidan korjaukset, nurmikon leikkauksen ja pihan vihertyöt.

Tarjoamme yrityksille luotettavaa yhteistyötä huolellisella työn jäljellä. Kanssamme voit luottaa siihen, että työt tulee hoidettua täsmällisesti ja sovitulla tavalla.

 

Ota yhteyttä ›

Katujen sekä pihojen harjaus ja pesu

Tilaa kauttamme pihojen ja katujen kevät- ja kesäsiivoukset! Pihat kannattaa pestä ennen suurinta sesonkia, sillä siten vältät ikävän katupölyn pihalla. Suoritamme pesut ammattitaitoisesti harjakoneilla ja vesipesulla.

Puhdistamme päällystettyjä katuja ja pihoja. Keräävillä harjalaitteilla saamme kerättyä teiden ja pihojen hiekat ja roskat talteen ja viemme samalla hiekan pois. Harjakoneiden kastelulaitteiden ansiosta pystymme pitämään pölyämisen kurissa työn aikana.

Kalustoomme kuuluu myös korkeapainepesulaite, jonka avulla piha-alueet pystymään puhdistamaan harjaustakin tarkemmin. Laitteistoon kuuluu myös käsin käytettävä pesulaite, joka auttaa puhdistamaan myös rakennusten vierukset nopeasti ja tehokkaasti. Tutustu kalustoomme täällä »

 

Nurmikon leikkaus ja viheralueiden hoito

Hoidamme kiinteistön viheralueet kokonaisvaltaisesti. Kesällä suoritamme mm. nurmikoiden leikkausta ja trimmausta. Tarvittaessa suoritamme myös nurmialueiden sekä pensaiden lannoitusta. Samalla huolehdimme piha-alueiden muista kunnossapito- ja puhtaanapitotöistä sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä ›